2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
Őrizetben a csuklyás rablók

Hat körözött rendorkézen

Hat körözött rendorkézenIdén augusztus 12-ét sem nevezhetik az elfogatóparancs hatálya alatt állók „kabala-napjuknak” Miskolcon. A tegnapi napon Borsodban ugyanis csak a Miskolci Rendorkapitányság Életvédelmi Alosztályának Körözési Csoportja, valamint a közterületi járorállomány tagjai 6 fot juttattak rács mögé.

Változatos „felhozatal”

Többek között bírósági végrehajtás akadályozása, garázdaság, lopás valamint önbíráskodás miatt jogerosen kiszabott büntetés letöltésének meg nem kezdése írható azon személyek kontójára, akik a tegnapi naptól a Miskolci Rendorkapitányság fogdájának, illetve a Miskolci BV intézetnek „vendégszeretetét” élvezhetik.

A legfiatalabbjuk 19, míg a legkorosabbjuk sem túl öreg, mindössze 33 éves volt a tegnapi napon a miskolci rendorök által bunügyi orizetbe vett, illetve büntetése letöltésének megkezdése miatt BV Intézetbe „bekísért” személyeknek.

A kiadott elfogatóparancsokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság, illetve annak BV csoportja, valamint a Miskolc Városi Bíróság bocsátotta ki a tegnapi napon rendorkézre került személyekkel szemben.

A Miskolci Rendorkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek