2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hamis jogsival, ittasan a tilosban

Tiszaújvárosban vonták ellenőrzés alá azt a férfit, aki gépkocsijával a tiltó jelzése ellenére behajtott egy utcába, majd igazoltatása során megállapították, hogy ittas, a járművezetéstől el van tiltva és a nála lévő vezetői engedély hamis.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2014. május 12-én a Bethlen Gábor utcában láttak el szolgálati feladataikat, amikor egy szabálytalanul közlekedő Citroen C3 típusú személygépjárműre lettek figyelmesek. Az intézkedés alá vont sofőrről csakhamar kiderült hogy a járművezetéstől 2013. évtől el van tiltva, valamint a nála alkalmazott légalkoholmérő eszköz pozitív értéket mutatott, ruházatátvizsgálása során pedig egy hamis vezetői engedély is előkerült.

 

Az egyenruhások a 43 éves helyi Cs. Péter Pált előállították Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették. 

 

Az eljárás alá vont személlyel szemben emellett járművezetés ittas állapotban vétség, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek