2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Nívódíj a főnyomozó társulatának

Rangos elismerésben részesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság főnyomozójának színtársulata a Musical Műhely Miskolc Közhasznú Egyesület.

Miskolc Megyei Jogú Város minden év május 11-én ünnepli a város napját, ebből az alkalomból az önkormányzat elismerést ad át az arra érdemeseknek. Így többek között dr. Kriza Ákos polgármester Nívódíjat adományozott a Musical Műhely Miskolc Egyesületnek. Az elismerést a társulat vezetője a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság főnyomozója, Albert Tamás r. őrnagy a Miskolci Nemzeti Színházba tartott ünnepi rendezvényen vette át.

 

A főnyomozó vezette társulat kohéziós társadalmi funkciója mellett a globális figyelmet és a lokális elismerést többek között Noé legendájával, a két felvonásos musicallel, a Zéta című darabjával, amit Gárdonyi Géza Láthatatlan ember regénye nyomán dolgoztak fel, illetve a Zsák utca 2012 drogprevenciós zenésszínművével érdemelte ki.

Fotók az átadásról: minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…