2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Halk segítségkérő szavak

Az ózdi rendőrök segítségét kérte egy férfi, aki elmondta, hogy idős, felette lakó szomszédját napok óta nem látta és a nála lévő kulccsal sem tud a lakásba bejutni.
Az Ózdi Rendőrkapitányságra 2017. március 28-án 9 óra 30 perckor tett egy 65 éves helyi férfi bejelentést, amelyben elmondta, hogy aggódik felette lakó idős szomszédja miatt, mert napok óta nem látta és a rokonok által rábízott kulccsal sem tud a lakásba bejutni.

A járőrök azonnal a megjelölt ingatlanhoz mentek, ahol többszöri kopogtatásra és csengetésre egy halk segítségkérő hangot hallottak. A rendőrök a tűzoltók segítségével bejutottak a lakásba ahol a földön fekve megtalálták a 75 éves bajbajutott férfit. Az orvosi ellátásra szoruló, zavartan viselkedő személyt további ellátása céljából a kiérkező mentők kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum