2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Halk segítségkérő szavak

Az ózdi rendőrök segítségét kérte egy férfi, aki elmondta, hogy idős, felette lakó szomszédját napok óta nem látta és a nála lévő kulccsal sem tud a lakásba bejutni.
Az Ózdi Rendőrkapitányságra 2017. március 28-án 9 óra 30 perckor tett egy 65 éves helyi férfi bejelentést, amelyben elmondta, hogy aggódik felette lakó idős szomszédja miatt, mert napok óta nem látta és a rokonok által rábízott kulccsal sem tud a lakásba bejutni.

A járőrök azonnal a megjelölt ingatlanhoz mentek, ahol többszöri kopogtatásra és csengetésre egy halk segítségkérő hangot hallottak. A rendőrök a tűzoltók segítségével bejutottak a lakásba ahol a földön fekve megtalálták a 75 éves bajbajutott férfit. Az orvosi ellátásra szoruló, zavartan viselkedő személyt további ellátása céljából a kiérkező mentők kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek