2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: Két személy hunyt el a balesetben

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki közúti közlekedési balesetet okozott Sárospatak közelében.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Gábor 33 éves miskolci lakossal szemben.

Mint ismeretes a gyanúsított 2016. szeptember 23-án 14 óra után Cigándról Sárospatak felé közlekedett egy zárt rakterű kistehergépjárművel. A férfi közlekedése során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, így egy balra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival. A baleset során a személygépjárművet vezető 61 éves férfi és egy 16 éves fiú utas a helyszínen belehalt sérüléseibe. A személygépjárműben utazó személyek közül további két fő súlyos sérüléseket szenvedett, míg egy személyt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

A K. Gáborral szemben folytatott nyomozást a rendőrség 2017. március 13-án lezárta és a keletezett iratokat vádelemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek