2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Halálos közúti baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 23-án 17 óra 18 perckor Tiszaújvárosban, a Szent István út és az Árpád út kereszteződésében egy fekete színű, Opel Corsa típusú gépjármű balra nagy ívben kanyarodva nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy a járdáról az úttestre lelépő idős, gyalogos férfinak, elsodorva a gyalogost.

A helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták a férfit, azonban sérülés hiányában, valamint azért mert az a további ellátásról lemondott, eltekintettek a további kezeléstől.

Ezt követően, a későbbi órákban az idős személy rosszul lett, így kórházba szállították, ahol – mint megállapították súlyos koponyasérülése miatt – hat nappal később, 2015. január 29-én elhalálozott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2.), e-mailben a tiszaujvarosrk@borsod.police.hu címen, telefonon pedig hivatali munkaidőben a 49/544-290-es telefonszámon, illetve a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon lehet.

Köszönjük segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…