2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 05000/403/2014. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. augusztus 7-én 12 óra 5 perckor egy 52 éves miskolci férfi az általa vezetett fekete színű Renault Laguna típusú személygépjárművével a 3-as számú főútvonalon Miskolc irányából Szikszó felé közlekedett, amikor Arnót térségében, a 193-as kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Iveco típusú ukrán felségjelzésű nyergesvontatóval.

Az ütközés következtében a személygépjárművet kormányzó férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg mellette utazó 53 éves felesége a kórházba szállítását követően halt bele sérüléseibe.

Az eddig beszerzett adatok alapján a Miskolc irányából közlekedő Renault személygépjármű mögött haladt egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi, míg a Szikszó felől érkező nyergesvontató mögött egy fehér színű csukott áruszállító tehergépjármű közlekedett, akik közvetlen szemtanúi lehettek a bekövetkezett halálos kimenetelű közlekedési balesetnek.

A rendőrség a két említett járműben utazók mellett várja azon személyek jelentkezését is, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles út 73. alatt), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon lehet. Emellett bejelentés tehető a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy e-mailben a stefanja@borsod.police.hu címen, illetve a névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) is.  

A bejelentők, tanúk személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek