2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 05000/403/2014. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. augusztus 7-én 12 óra 5 perckor egy 52 éves miskolci férfi az általa vezetett fekete színű Renault Laguna típusú személygépjárművével a 3-as számú főútvonalon Miskolc irányából Szikszó felé közlekedett, amikor Arnót térségében, a 193-as kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Iveco típusú ukrán felségjelzésű nyergesvontatóval.

Az ütközés következtében a személygépjárművet kormányzó férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg mellette utazó 53 éves felesége a kórházba szállítását követően halt bele sérüléseibe.

Az eddig beszerzett adatok alapján a Miskolc irányából közlekedő Renault személygépjármű mögött haladt egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi, míg a Szikszó felől érkező nyergesvontató mögött egy fehér színű csukott áruszállító tehergépjármű közlekedett, akik közvetlen szemtanúi lehettek a bekövetkezett halálos kimenetelű közlekedési balesetnek.

A rendőrség a két említett járműben utazók mellett várja azon személyek jelentkezését is, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles út 73. alatt), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon lehet. Emellett bejelentés tehető a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy e-mailben a stefanja@borsod.police.hu címen, illetve a névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) is.  

A bejelentők, tanúk személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…