2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Gyümölcsfáról lopta a tűzrevalót

A rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki egy mezőcsáti kertben lévő gyümölcsfák ágait fűrészelte le és tulajdonította el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság B. Csaba 34 éves mezőcsáti lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. március 3-án az éjszakai órákban B. Csaba bement egy mezőcsáti családi ház kertjébe és ott nyolc szilva-, illetve meggyfáról fűrészelte le azok alsó ágait. Ezek után a melléképület ajtóját feszítette ki és az itt tárolt tűzifából is szedett egy zsákkal, majd az összes famennyiséget a lakására szállította egy kerékpárral.

Reggel a tulajdonos döbbenten észlelte, hogy a gyümölcsfáit valaki „megmetszette”, így értesítette a rendőrséget.

A rendőrök jó személyismeretüknek köszönhetően, még a délelőtt folyamán azonosították az elkövetőt, akinek lakásán hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított összes fát, amit a tulajdonos részére visszaszolgáltattak.

A járőrök a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsére állították elő a férfit, aki gyanúsítottként történő kihallgatása során beismerő vallomást tett.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…