2024. 02. 26. hétfő

Géza
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Gyümölcsfáról lopta a tűzrevalót

A rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki egy mezőcsáti kertben lévő gyümölcsfák ágait fűrészelte le és tulajdonította el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság B. Csaba 34 éves mezőcsáti lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. március 3-án az éjszakai órákban B. Csaba bement egy mezőcsáti családi ház kertjébe és ott nyolc szilva-, illetve meggyfáról fűrészelte le azok alsó ágait. Ezek után a melléképület ajtóját feszítette ki és az itt tárolt tűzifából is szedett egy zsákkal, majd az összes famennyiséget a lakására szállította egy kerékpárral.

Reggel a tulajdonos döbbenten észlelte, hogy a gyümölcsfáit valaki „megmetszette”, így értesítette a rendőrséget.

A rendőrök jó személyismeretüknek köszönhetően, még a délelőtt folyamán azonosították az elkövetőt, akinek lakásán hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított összes fát, amit a tulajdonos részére visszaszolgáltattak.

A járőrök a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsére állították elő a férfit, aki gyanúsítottként történő kihallgatása során beismerő vallomást tett.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek