2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Gombázás közben eltévedt egy idős úr

A Bükk hegységben, Lillafüred mellett találták meg sértetlenül azt a nyugdíjast, aki csaknem fél napig bolyongott az erdőben.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. május 12-én éjfél után érkezett bejelentés egy miskolci idős asszonytól, hogy 73 éves férje előző nap kirándulni és gombázni indult a Szinva forrás felett található erdős területre, azonban onnan nem érkezett haza és az időjárási viszonyok – erős esőzés – miatt nagyon aggódik érte.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai a Tevékenység-irányítási Központtal összehangoltan azonnal megkezdték az idős eltűnt személy felkutatását, amely eredményeként a kora hajnali órákban, 4 óra előtt nem sokkal egy elhanyagolt erdészeti úton megtalálták az idős férfit.

A kimerült nyugdíjast a rendőrök szolgálati autójukkal az egyik szálloda előtt rájuk várakozó mentőautóhoz szállították, ahonnan ellátását követően sérülésmentesen lakására vitték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek