2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Garázdák rendőrkézen

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. október 13-án 19 órakor egy felsőtelekesi presszóban előzetes szóváltást követően többen összeverekedtek. A kiérkező rendőrök hat személyt K. Csaba 42 éves, K. Gyula 41 éves, R. Béla 29 éves, K. Tamás 23 éves és K. Ádám 22 éves helyi-, valamint V. Dávid 21 éves budapesti lakosokat a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Miskolci Rendőrkapitányság ugyancsak garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 13-án 18 órakor Bőcs egyik utcáján L. József 21 éves helyi lakos fiatalkorú társaival egy 15 éves fiút tettleg bántalmazott. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a kiérkező rendőrök azonosították, akik közül két főt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.

 

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A borsodi megyeszékhely járőrei két „bolti szarka”, egy tiltott kéjelgő, valamint egy garázda ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 13-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megyében bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek