2024. 05. 17. péntek

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

Fokozott ellenőrzés a labdarúgó mérkőzés napján

A mezőkövesdi stadionban 2014. május 3-án, szombaton 18 órától rendezik a Mezőkövesd Zsóry FC – FTC labdarúgó mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

A mérkőzést, a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette. A rendőrség Mezőkövesd vonzáskörzetében a gépjárműforgalom jelentős megnövekedése miatt, a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

 

A labdarúgó mérkőzésre a Budapestről induló autóbuszok mellett várhatóan jelentős számban személygépkocsikkal is érkeznek majd vendégszurkolók. A rendőrség – a biztonság fenntartása érdekében – a szervezetten vagy szervezetlenül érkező szurkolói csoportokat meghatározott útvonalon fogja a sportlétesítménybe kísérni. A szurkolók az M3 autópálya mezőkövesdi lehajtójától és a 3-as számú főút mezőkövesdi bevezető szakaszától rendőri felvezetéssel tudnak a stadionig eljutni. A megközelítési útvonal: M3 autópálya Mezőkövesd-Borsodivánka lehajtó, Lövői út, Széchenyi István út, vagy a 3-as számú főút, elkerülő út, Lövői út, Széchenyi István út.

 

A hazai szurkolók a Széchenyi utcát és a helyi Lidl Áruházat elkerülve, leginkább a Kavicsos út felől tervezzék a bejutást a sportlétesítménybe.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A rendőrség ugyanis minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. Ha valaki mégis rendbontásra készülne, akkor jogszerű, ugyanakkor határozott, a törvény szigorával fellépő rendőri intézkedésre számíthat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek