2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

„Fogyasztókat” fogtak el a rendőrök

Az edelényi rendőrök két rakacai és egy szendrői lakossal szemben folytatnak büntetőeljárást új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetése miatt.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrs járőrei 2017. szeptember 11-én a délutáni órákban vonták intézkedés alá azt a rakacai férfit, aki Szalonna és Meszes települések között sétált.

A rendőrség munkatársainak már nem volt ismeretlen a személy, hiszen vele szemben már többször intézkedtek korábban. A zavartan viselkedő férfi ruházatátvizsgálása során alufóliába csomagolt gyanús növényi származékok kerültek elő. Ekkor az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították a járőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki elismerte, hogy kábító hatású cigarettát-, „herbált” fogyasztott. Röviddel az eset után újabb két férfit vontak eljárás alá a nyomozók, akikkel szemben szintén eljárás indult, melyet a rendőrség szakértő bevonásával folytat le.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek