2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fémet akartak lopni, de megzavarták őket

Vádemelési javaslat a négy tolvajjal szemben.

Egy 65 éves edelényi férfi 2013. február 28-án lopás miatt tett bejelentést a rendőrségen. A sértett elmondta, hogy körülbelül egy órára hagyta el lakását délelőtt, majd mikor hazaért azt látta, hogy négy ismeretlen személy a hátsó kerítésénél áll. Az elkövetők, miután észrevették, hogy a tulajdonos haza érkezett, a hátsó kerítésen keresztül kiugorva elmenekültek. A tolvajok a nyitott fészerből egy hegesztőtrafót, valamint különféle réz és alumínium kábeleket akartak eltulajdonítani, de azokat a kerítésen kívül hátrahagyták. A sértett az egyik fiatalembert felismerte, ugyanis korábban már többször kereste meg azzal az ajánlattal, hogy hulladék-vasat vásároljon tőle.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfiakat.

Az Edelényi Rendőrkapitányság a 46 éves K. András, a 22 éves M. Sándor, a 18 éves M. Arnold és a 25 éves M. Norberttel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte a Kazincbarcikai Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek