2024. 05. 1. szerda

Fülöp, Jakab
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Letölthető restancia

Nem létező adatokra valódi hitelt vettek fel azok a csalók, akikkel szemben folytatott nyomozást a rendőrség a napokban zárta le. A Miskolci Rendőrkapitányság csalás miatt indított eljárást még 2009-ben ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint egy pénzintézettől az elkövetők közel két millió forint hitelt vettek fel. A tranzakcióhoz azonban valótlan tartalmú magánokiratokat – munkáltatói igazolásokat nyújtottak be, ráadásul a törlesztő részleteket nem is állt szándékukban visszafizetni.

A mindenre kiterjedő nyomozás eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság azonosította a 29 éves edelényi L. Erzsébetet és két társát, akik a nyomozóhatóság álláspontja szerint megalapozottan gyanúsíthatóak a csalás bűntettének elkövetésével. Az említett ügyben rendőrség a nyomozást lezárta és az iratokat 2013. június 26-án vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek