2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
Felhívta magára a figyelmet a csempész

Felhívta magára a figyelmet a csempész

Felhívta magára a figyelmet a csempészEl akart füstölni a cigarettacsempész Tiszaújvárosban, miután meglátta a rendőröket, mivel több, mint négy millió forint értékű külföldi zárjeggyel ellátott dohányáru volt az autó csomagterében.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két járőre közúti ellenőrzést hajtott végre május 26-án. A délutáni órákban a város egyik úgynevezett ipari útján arra lettek figyelmesek, hogy az egyik személygépkocsi sofőrje úgymond idegesen reagál az egyenruhások láttán, kiváltképp az vált gyanússá, hogy a sofőr hirtelen nagy gázt adott és letért egy mellékútra.

Felhívta magára a figyelmet a csempészA rendőrök néhány száz méter után megállították az autót, és ellenőrzés alá vonták a sofőrt és a járművet. A gyanú beigazolódott a személygépkocsi rakterében mindösszesen 850 karton külföldi zárjeggyel ellátott dohányáru volt, amelynek értéke meghaladja a négy millió forintot.

 

Felhívta magára a figyelmet a csempész

A 34 éves nyíregyházi férfit a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon előállították, egyben lefoglalták az autót és annak rakományát.
A rendőrség értesítette a Vám és Pénzügyőrség nyomozóit, a továbbiakban ők folytatják az ügy vizsgálatát.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek