2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fegyverrel zsaroltak egy szikszói férfit

A három gyanúsított bement egy szikszói családi házba, a házigazdára fegyvert szegeztek, majd pénzt, autót követeltek.

Riasztófegyverrel fenyegetett meg három ember egy szikszói férfit, és több százezer forintot, valamint egy értékes személyautót követelt tőle még ez év elején; a rendőrség az ügyet lezárta, és vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az ügyészségnek – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Dobi Tamás elmondta: a rendőrség súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy szikszói férfi, annak élettársa és egy fiatalkorú ellen.

A három gyanúsított bement egy szikszói családi házba, a házigazdára fegyvert szegeztek, és egy állítólagos követelés ellentételezéseként arra akarták kényszeríteni, hogy adjon át nekik több százezer forintot és egy értékes személygépkocsit. Kis időt nyerve a sértett megtette a feljelentését, így a rendőrség az elkövetőket 24 órán belül elfogta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást lezárta, a már korábban több alkalommal büntetett szikszói férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg élettársa és fiatalkorú tettestársa szabadlábon védekezhet.
MTI

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek