2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Értéktartó

Személyiségfejlesztő tréninget tartott középiskolás diákoknak az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársa egy helyi intézményben.

Szabó Péter r. főtörzsőrmester, az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője 2015. november 30-án tartott személyiségfejlesztő tréninget, az edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium 9. osztályos tanulóinak.

A nyomozó és a diákok közösen megbeszélték és átbeszélték azokat az emberi értékeket, amik nélkül az élet elképzelhetetlen lenne. Ezek után a bűnmegelőzési szakember, az általa kiválasztott tanulókkal, egy interaktív személyiségfejlesztő feladatot hajtott végre, mely során rávezette az osztályt arra, hogy egy “szer” – és alkoholfogyasztó magatartással, a családot, otthont, egészséget, barátokat, munkahelyet és más életükben fontos és szinte nélkülözhetetlen értéket akár örökre is elveszíthetik.

Az előadó kérte a diákokat, hogy bármilyen rendőrséget érintő problémájukkal bátran és bizalommal keressék fel a rendőrséget, hiszen mindig van másik út, van segítség! A nyomozó továbbá óva intette a diákokat, hogy személyes adataikat, illetve visszaélésre lehetőséget adó fényképeket tegyenek közzé, valamint kérte őket, hogy az ismeretlen „profilokat” gyanakvóan kezeljék, csak azokkal tartsanak kapcsolatot, akiket valóban ismernek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum