2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Értékmegőrző rokolya

Szoknyája alá rejtette a lopott holmit az édesanya, amíg lánya biztosította a terepet. A bolti tolvajokat a bíróság pénzbírságra ítélte.
A napokban egy hidasnémeti nő és lánya betért egy miskolci nagy áruházba, összeválogattak néhány terméket, és kifizettek 30 darab zsömlét. A kereskedés biztonsági őrének azonban feltűnt a furcsa páros. A gyanú nem volt alaptalan, hiszen az idősebbik nő szoknyája alól előkerült többek között gyermekcumi, különböző kozmetikumok, illetve a nő lábbelije is lopott volt. Az eltulajdonított termékek összértéke meghaladta a 100 000 forintot.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két nővel szemben, egyben gyorsított eljárás keretében előterjesztést tett bíróság elé állításukra. A taláros testület a lányt 375 000 forint, míg édesanyját 187 500 forint pénzbüntetéssel sújtotta.
A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek