2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Emlékeztek rá a járőrök

A rendőrök pénzbírsággal sújtották, és eltiltották a járművezetéstől azt a szendrőládi fiatalembert, aki az eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával.
Az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2020. május 27-én a késő esti órákban szolgálatellátásuk során az egyik helyi vasúti átjárónál intézkedés alá vonták egy személygépjármű sofőrjét. A rendőrök emlékeztek rá, hogy mintegy két héttel korábban már intézkedtek a fiatallal szemben, aki akkor bódultan vezette gépjárművét, így ellene büntetőeljárás indult, és a vezetői engedélyét bevonták.

A szabálysértés elkövetőjét a járőrök előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt nyolc hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 110 000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrség ismételten felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során az egyenruhások a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonságának további javítása érdekében.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…