2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Emlékeztek rá a járőrök

A rendőrök pénzbírsággal sújtották, és eltiltották a járművezetéstől azt a szendrőládi fiatalembert, aki az eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával.
Az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2020. május 27-én a késő esti órákban szolgálatellátásuk során az egyik helyi vasúti átjárónál intézkedés alá vonták egy személygépjármű sofőrjét. A rendőrök emlékeztek rá, hogy mintegy két héttel korábban már intézkedtek a fiatallal szemben, aki akkor bódultan vezette gépjárművét, így ellene büntetőeljárás indult, és a vezetői engedélyét bevonták.

A szabálysértés elkövetőjét a járőrök előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt nyolc hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 110 000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrség ismételten felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során az egyenruhások a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonságának további javítása érdekében.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum