2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Emberölés Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt folytat eljárást egy 17 éves fiatalkorú lánnyal szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály előterjesztése alapján a Miskolci Városi Bíróság május 15-én előzetes letartóztatásba helyezte azt a 17 éves elkövetőt, aki megalapozottan gyanúsítható egy 16 éves lány megölésével.

A nyomozás adatai szerint május 12-én egy miskolci 10 emeletes bérház legfelső szintjén lévő lakásban a két 16, illetve 17 éves lány előzetes szóváltás után dulakodni kezdett. A kölcsönös bántalmazás során a gyanúsított meglökte az erkélyen lévő sértettet, aki ennek következtében kizuhant. A sértett 16 éves lány azonnal szörnyethalt.

A rendőrség széleskörű adatgyűjtések eredményeként május 13-án bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves miskolci lányt, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

 

Információs háttér:

„Büntető Törvénykönyv 166 § (1) Aki mást megöl, büntetett követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

 

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek