2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
A réztolvajok nyoma vezette nyomra a rendőröket

A réztolvajok nyoma vezette nyomra a rendőröket

A réztolvajok nyoma vezette nyomra a rendőröketKezdetben rezzenéstelenül tagadtak a tiszapalkonyai réztolvajok, a rendőrség azonban alig pár óra alatt felderítette a bűncselekmény pontos körülményeit.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére a napokban érkezett bejelentés szerint egy Tiszapalkonya határában lévő telephelyről elloptak majd 110 méter hosszúságú rézkábelt, amelynek az értéke meghaladja a 200 000 forintot.

A helyi körzeti megbízott a tetthely környékén lábnyomokra lett figyelmes, amelyek elvezettek a település egyik családi házához. Az ott lakó fiatalember kezdetben a közelben lévő telepről sem igazán akart hallani, nemhogy még az ellopott színesfémről.

A rendőrségi adatgyűjtés során egy másik férfi is képbe került, akinél a rendőrök megtalálták a már lehántolt rézkábelt. A bizonyítékok hatására az előző fiatalember elismerte a bűncselekmény elkövetését, amit fiatalkorú rokonával követett el.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított elkövetőkkel szemben lopás miatt folyik eljárás, amit a hatóság bíróság elé állítással tervez befejezni.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek