2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Emberbarát kihallgatószoba

Köszönet a hozzáállásért.

Egy büntetőeljárás résztvevője nem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság mennyire emberi módon kezelte problémáját.
Alábbiakban adjuk közre sorait:

 „Tisztelt Dr. Bogyay Ferenc rendőrezredes, rendőrkapitány úr!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Hadzsi László r.tzls humánus hozzáállásáért.

2013. május hónap 02. napjára voltam beidézve a Városi Kapitányságra tanúvallomás céljából. Az idézés kézhezvétele sajnos a megadott időpont estéjén történt. Másnap telefonon tudtam egyeztetni munkatársaival, és nagyon készségesen elfogadták, hogy egyszemélyes üzletben dolgozva, a helyettesítésemet időbe telik megszerveznem.

Soha életemben nem volt még semmi dolgom a rendőrséggel, így Pünkösd utáni kedden stresszel és frusztrációval telítve mentem a Városi Kapitányságra. Hadzsi úr (és az irodában lévő hölgy munkatársa) nagyon természetes volt, kedves, de tárgyilagos, és a lényegre törekedve minél gyorsabban igyekezett megszüntetni a számomra nagyon kínos és stresszes szituációt.

Számomra a fenti történet bebizonyította, hogy a rendőrökre sztereotípiaként ráhúzott tulajdonságok mennyire nem igazak mindenkire, és szeretném még egyszer megköszönni Hadzsi úrnak és kolleganőjének, hogy a hivatalos lehetőségekhez mérten kellemessé tették a kihallgatás idejét.”

2013. július 10.

 

 

A Mi Rendőrségünk Önökért! Köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek