2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A hírek tolvaja

Nem hozta, hanem vitte az újságokat. Csaknem kétszáz olvasót fosztott meg a napi információtól. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, mert az a 2013. április 20-át megelőző időszakban a borsodi megyeszékhely több lépcsőházának postaládáiból a megyei napilapokat eltulajdonította, melyeket a beszerzett adatok szerint több helyen is értékesített.

Az ügyben végrehajtott adatgyűjtés eredményeként a nyomozók előtt körvonalazódott, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. István 47 éves miskolci lakos. A 2013. június 25-én elfogott férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Későbbi helyszíni kihallgatásai során a terhelt közel kétszáz lakáshoz tartozó olyan postaládát mutatott meg, melyekből az elmúlt másfél évben sorozatosan eltulajdonította a napilapokat.

A hírek tolvajával szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek