2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Eltüzelték az ellopott latrina ajtót

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a három fiatalt, akik egy idős szakáldi hölgy portájáról eltulajdonított fa holmikat szalonnasütés közben elégették.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére tett bejelentést Szakáld polgármestere, hogy a település egyik lakója fordult hozzá 2014. május 10-én a délutáni órákban, hogy előző este Szakáld, Arany János utcai portájának udvaráról ismeretlenek ellopták a kerti illemhely fa ajtaját, egy fából készült padot, valamint a telek fa kiskapuját is összetörték.

 A helyi körzeti megbízott társadalmi kapcsolatai révén megtudta, hogy előző nap az egyik szomszédos telken fiatalok szalonnát sütöttek, ahol az elfogyott tűzifa pótlásaként az este folyamán három fiú megjelent egy fapaddal és különféle fadarabokkal, amelyek egy részét el is égették.

 

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három fiatalkorú fiút.

A lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást – a beismerő vallomást tett terheltekkel szemben – a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

A rendőrök az el nem tüzelt fapadot visszaszolgáltatták idős tulajdonosának.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek