2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Előzetesben egy újabb miskolci rabló

Egy férfi hátulról támadt rá egy nőre, akitől erőszakkal elvette a táskáját Miskolcon. A rablót már előzetes letartóztatásba helyezték.
A Miskolci Rendőrkapitányság a napokban rablás miatt indított eljárást a napokban az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A tettes az esti órákban Miskolcon a Zsolcai kapuban hátulról megtámadott egy nőt, akitől erőszakkal elvette táskáját a benne lévő értékekkel együtt. A támadó miután megszerezte a zsákmányt elmenekült a helyszínről.

Az eljárás eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rablással megalapozottan gyanúsítható férfit. A 28 éves miskolci tettest a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Információs háttér:

Büntető Törvénykönyv – Rablás: Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből valaki ellen erőszakot, avagy élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz, illetőleg valakit öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyez, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek