2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Előzetesben az ózdi drogdíler

Egy ózdi nő börtönben lévő párja „vállalkozását” vitte tovább. A kábítószer-kereskedő nőt a rendőrség elfogta, majd bűnügyi őrizetbe vette.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság – a más bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott börtön büntetését töltő – helyi 28 éves J. Gáborral szemben.

A nyomozás során beszerzett információkra támaszkodva a rendőrök házkutatást tartottak J. Gábor élettársánál. A 44 éves F. Erika lakását a nyomozók tüzetesen átvizsgálták, majd egy rejtekhelyen kábítószergyanús anyagot, valamint az anyag kereskedelméhez szükséges eszközöket találtak. A rendőrség lefoglalta a bizonyítékokat.

Az ózdi nővel szemben megalapozottá vált a gyanú, hogy 2014. június 24-ei elfogásáig az élettársa „vállalkozását” tovább működtette és a város területén kábítószerrel kereskedett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 44 éves F. Erikát. A rendőrség a beszerzett bizonyítékok alapján előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. június 26-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…