2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben az orvost bántalmazó férfi

Rablás miatt került rács mögé a miskolci fiatalember.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2013. december 13-án ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint az elkövető 2013. december 13-án 18 óra 30 perckor Miskolc, Kont utca egyik társasháza előtt előzetes szóváltás nélkül bántalmazta, majd erőszakkal elvette egy középkorú miskolci férfi pénztárcáját.

 

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2014. február 11-én elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Krisztiánt.

A 23 éves helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói, akit bűnügyi őrizetbe vettek, majd előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2014. február 13-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek