2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben anya és fia

További fogva tartásukat rendelte el a nyomozási bíró annak az asszonynak és fiának, akik Miskolcon új pszichoaktív anyagot árultak. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Albertné 55 éves és B. Gergő 25 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, Csillag utcai lakásukban elfogásukig úgynevezett „kristály” nevű kábító hatású anyagot árultak. A 2015. április 20-án végrehajtott akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával rajtaütöttek és elfogták a két drogdílert.
A gyanúsítottaknál tartott házkutatáson a rendőrök készpénzt, kábítószer gyanús anyagokat és a kereskedelmükhöz szükséges eszközöket foglaltak le.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói mindkét gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2015. április 23-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek