2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a templomtető rongálója

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a tolvajnak, aki társával a közelmúltban egy miskolci templom tetejét borító rézlemezeket megbontotta és eltulajdonította. Mint ismeretes állampolgári bejelentés alapján a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének munkatársai rövid idő alatt elfogták azokat a tolvajokat, akik 2013. szeptember 6-án hajnalban egy miskolci templom vörösréz tetőlemezeit, valamint ereszcsatornáját megbontották és eltulajdonították. A 29 éves T. Andrást és társát, a 61 éves J. Izidort a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki több rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt megindított büntetőeljárásban.

A bűnismétlés veszélyére figyelemmel a 29 éves férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság a mai napon elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek