2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben a szirmai szerszám-tolvaj

Bűncselekmények elkövetéséből tartotta fenn magát az a miskolci férfi, akit a rendőrök elfogtak. A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrse lopás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen mert 2013. június 26-án a Miskolc-Szirmai városrészben egy bekerített ingatlan garázsából különféle kézi- és gépi szerszámokat tulajdonítottak  el több százezer forint értékben.

 

A nyomozás eredményeként, a Vasúti Rendőrőrs munkatársai azonosították a 20 éves B. Attilát és társát, akik a nyomozóhatóság álláspontja szerint megalapozottan gyanúsíthatók a lopás bűntettének elkövetésével.

A rendőrségre előállított 20 éves miskolci férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, továbbá egy általa 2013. június 20-án hasonló módon és ugyanazon környéken elkövetett bűncselekményről is számot adott.

 

A beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy B. Attila bűncselekmények elkövetéséből tartotta fenn magát, így számlájára további lopások írhatók.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a 20 éves miskolci férfit, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság július 3-án elrendelt. 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…