2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Előzetesben a sorjázóval és ácskapoccsal támadó

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a sátoraljaújhelyi ál-vízóraleolvasónak, aki egy sorjázóval és ácskapoccsal támadt egy asszonyra annak lakásán.
Mint ismeretes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 19 éves H. Dániel sátoraljaújhelyi lakossal szemben, aki magát vízóra-leolvasónak kiadva 2014. május 6-án 13 óra 15 perckor egy sátoraljaújhelyi családi házba kéredzkedett be. A terhelt ezt követően minden indok nélkül egy nála lévő, úgynevezett kézi sorjázóval megszúrta, majd az udvaron talált ácskapoccsal tettleg bántalmazta az otthon tartózkodó 65 éves sértettet.

Az asszony segélykiáltására megjelenő férjének köszönhetően az elkövető meghátrált, majd a helyszínről elmenekült. Az elsődleges orvosi adatok szerint a sértett a támadás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a támadót néhány óra múlva őrizetbe vették és előterjesztést tettettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2014. május 9-én elrendelt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a terhelttel szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek