2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Előzetesben a Sályi éjszakai latrok

Május 10-ére virradó éjszaka egy Sályi idős asszony házába idegenek betörtek és a sértettet bántalmazták. A pár ezer forintnyi készpénzt rabló két helyi fiatalembert a napokban a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A nyomozás kezdetén rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes(ek) 2010. május 10-én 00.00 és 01.00 óra közötti időben behatoltak egy a Sály, Toldi úton lakó idős asszony házába, ahol a sértettet bántalmazták, tőle 4.000 Ft készpénzt és különféle használati tárgyakat tulajdonítottak el. A nénire a szomszédok reggel találtak rá a lakás padlóján fekve.

Az idős asszon sérelmére elkövetett bűncselekménnyel összefüggésben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000,- Ft. nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az eljárás során később beszerzett adatok alapján O.R. 21 éves, valamint S.I 17 éves helyi lakosokra terelődött a gyanú, akik gyanúsítottkénti kihallgatásuk során beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként – a bűncselekmény elkövetésétől számított kevesebb mint két hét elteltével – kézre került elkövetőket a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették, majd előterjesztésük alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a sályi idős asszony kirablóit.

Tekintettel ara, hogy a bűncselekményt elkövetők személyazonossága a későbbi eljárás során megállapításra került, ezért 2010. május 27-én Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőrfőkapitánya az ügyet érintő díjkitűzés visszavonásáról határozott.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek