2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Előzetesben a kitartott

A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki 17 éves élettársa prostitúciós tevékenységéből tartatta ki magát.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. László 45 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozók 2015. szeptember 2-án délután rajtaütöttek egy Miskolc belvárosi ingatlanon, mert bejelentés érkezett arról, hogy ott fiatalkorú lányok prostitúciós tevékenységet folytatnak. Az ellenőrzés során a lakásban a rendőrök egy 17 éves lányt igazoltattak, aki elismerte, hogy prostitúciós tevékenységet folytat és az ebből szerzett bevételéből élettársának folyamatosan részesedést kell fizetnie.  

Ezt követően a Felderítő Alosztály munkatársai az említett ingatlanhoz közeli egyik utcában 15 óra 50 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Á. Lászlót. A férfi kihallgatása során tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járás bíróság 2015. szeptember 4-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek