2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Előzetesben a kazincbarcikai drogdíler

Még a házkutatás közben is jött fogyasztó ahhoz a kazincbarcikai drogterjesztőhöz, akit a rendőrség elfogott és a hatóság előterjesztésére a bíróság 2013. április 8-án előzetes letartóztatásba helyezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 20 éves helyi férfival szemben. A nyomozás adatai alapján T. Martin elfogása napjáig több személynek is átadott kábítószernek minősülő anyagot. A díler szórakozóhelyeken vagy éppen parkolókban árulta a drogot.

A gyanúsítottnál tartott házkutatás során készpénzt, különféle kábítószereket, telefonokat, valamint a drog csomagolásához és kiméréséhez szükséges eszközöket foglaltak le a rendőrök. A kábítószer hatóanyagát és mennyiségét szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Az elkövető elfogásánál nemcsak az autójában, hanem még az alsónadrágjában is találtak a rendőrök kis tasakokba porciózott kábítószert. A nála tartott házkutatás során pedig megjelent egy fogyasztó, aki anyagot akart vásárolni.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 20 éves T. Martinnal szemben folytatott büntetőeljárás során előterjesztést tett előzetes letartóztatásának elrendelésére, amit a járásbíróság elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek