2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a hátulról támadó éjszakai rablók

Egy sportpálya melletti területen szemelték ki és támadták meg áldozatukat. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt rendelt el ismeretlen tettesekkel szemben nyomozást, mert azok 2013. július 5-én 23.00 és 23.30 óra közötti időben a karcsai sportpálya melletti területen kiraboltak egy fiatalembert.

Az éjszakai támadók előzőleg kiszemelt áldozatukat hátulról megrúgták, majd a földre került sértettet tovább bántalmazták. Miközben a megtámadott fiú menekülni próbált többször megütötték és megrúgták. A tettlegesség során a rablók az áldozat telefonját követelték, amelyet a zsebéből kivéve eltulajdonítottak és a helyszínről elmenekültek. A sértett a bántalmazás következtében könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya a bevezetett forrónyomos intézkedéseknek köszönhetően azonosította és a bejelentéstől számított egy órán belül elfogta, majd bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves karcsai F. Alexet és 17 éves fiatalkorú társát. Az eltulajdonított érték felkutatására tett intézkedések ugyancsak eredményre vezettek, azt a rendőrhatóság megtalálta és lefoglalta.

A gyanúsítottak kihallgatásuk során a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését beismerték.

A rendőrség kezdeményezte az őrizetben lévő terheltek előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2013. július 8-án elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek