2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Erősebb volt a telefonfülke ajtajánál

Gyorsított eljárásban felelhetett tettéért a garázda.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lakossági bejelentés alapján, ismeretlen tettessel szemben rendelt el nyomozást garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt, mert 2013. június 17-én az éjszakai órákban Ároktő főútján, a település határában található telefonfülke ajtajának üvegét betörték, majd a fülke mellett található buszmegállót összekenték vérrel.

A Mezőcsáti Rendőrőrs helyszínre kiérkező és elsődlegesen intézkedő járőrei, valamint nyomozója a buszmegálló előtti aszfalton vércseppeket fedeztek fel, melyen végighaladva egy köztéri padhoz jutottak. A pihenőhelyen megtalálták a frissen megsebesült 22 éves B. Barnabás mezőcsáti lakost, aki későbbi, gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse a napokban a garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségen kezdeményezte a terhelt gyorsított eljárással, bíróság elé állítás keretében történő felelősségre vonását.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek