2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a gyalogosokat elsodró alsózsolcai fiatal

A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el a gyanúsítottnak.

Mint ismeretes a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves helyi fiatalemberrel szemben.

A gyanúsított 2015. február 14-én 16 óra körüli időben Alsózsolca belterületén személygépkocsijával eddig tisztázatlan okból a járdára hajtott, ahol négy gyalogost – közöttük egy 7 hónapos gyermeket – elsodort, majd egy kerítésnek ütközve állt meg. Az ütközés után a fiatalkorú sofőr a helyszínről elmenekült, akit a rendőrök az esemény bekövetkeztétől számított fél órán belül elfogtak és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.

A fiatalkorú terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2015. február 14-én bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására is, amit az eljáró nyomozási bíró 2015. február 17-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek