2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Előzetesben a fiatalkorú támadók

A rendőrök egy nap alatt azonosították és elfogták azokat a fiatalkorú rablókat, akik egy idős nőt támadtak meg annak kisgyőri lakásában.
Lakossági bejelentés érkezett 2014. február 6-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Kisgyőrben egy idős asszonyt bántalmaztak a lakásában.

 

A nyomozás adatai szerint 2014. február 5-én 17 órakor két ismeretlen fiatal behatolt egy kisgyőri ingatlanba, ahol értékek után kutattak. Az idős házigazda megzavarta őket, akik menekülés közben fellökték, bántalmazták a 75 éves nénit.

 

Az eljárás eredményeként a rendőrök egy nap alatt azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kisgyőri fiatalkorú fiúkat.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a két gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. február 8-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek