2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a férfiakat kifosztó nők

Egyelőre harminc napra megfosztották személyi szabadságuktól azokat a nőket, akik férfiakat fosztottak ki Kazincbarcikán és Miskolcon. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás, kifosztás, okirattal és készpénz-helyettesítő fizetőeszközzel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két nővel szemben. A nyomozás adatai alapján az elkövetők férfiakat fosztottak ki az elmúlt időszakban. A nők technikája az volt, hogy a kiszemelt áldozatukkal megismerkedtek, például bárokban, vagy éppen az utcán, majd együtt italoztak. Egy óvatlan, de előre kitervelt pillanatban azonban kábító hatású szert tettek az italba, majd az alélt sértettől elvették iratait, készpénzét. Olyan eset is előfordult, amikor egy férfi készpénzt vett fel az automatából, majd a nők leszólították őt és az újdonsült ismeretség örömére italt bontottak. Az elbódított férfi később arra eszmélt, hogy eltűnt pénze és az iratai.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit a bíróság elrendelt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek