2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Egy mezőzombori lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a körbekerített lakása udvarán lévő melléképületbe ismeretlen tettes behatolt, ahonnan egy anyajuhot eltulajdonított. A forrónyomos rendőri intézkedések során előállítottak két helyi lakost, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A házkutatás során előkerült az időközben már „feldolgozott” állat maradványa is. Az elkövetőkkel szemben betöréses lopás miatt folyik az eljárás.


A Taktaharkányi mezőőr a település külterületén ért tetten két helyi lakost, akik egy erdősávból kőrisfát próbáltak meg eltulajdonítani. A fatolvajokat a mezőőr visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök előállították az elkövetőket a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették mindkettőjüket. A Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

Megyaszó külterületén a rendőrök értek tetten két helyi lakost, akik kerékpárjukon fát szállítottak, melyet a közelből tulajdonítottak el. Az elkövetőket a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették mindkettőjüket. A Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban figyelmeztetésben részesítette őket.

A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei Prügyön egy közúti ellenőrzés során állítottak meg egy autóst. Az intézkedés során megállapították azt is, hogy a sofőr gépjárművével úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy járművezetéstől el volt tiltva. A férfit a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették. A Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban pénzbírságra ítélte az autóst.

Egy ondi lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miszerint a lakóháza körbe kerített udvarán tárolt segédmotor-kerékpárját eltulajdonították. A rendőri intézkedések során felmerült a gyanú egy helyi lakossal kapcsolatban. A házkutatás alkalmával az eltulajdonított járművet is megtalálták. A férfit lopás miatt a rendőrök őrizetbe vették.

Egy mezőzombori lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a lovát, illetve a szekerét eltulajdonították. Az ügyben eljáró rendőrök intézkedések során megállapították, hogy előzőleg egy fiatalkorú és két gyermekkorú helyi lakos ment be a sértett udvarára. Egy ott tárolt gumikerekes deszka szekér elé bekötötték az istállóból a lovat, amivel kihajtottak a portáról. Az eltulajdonított lovat és a szekeret a járőrök megtalálták egyiküknél. A fiatalkorú elkövetőt a rendőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, vele szemben lopás miatt indult büntetőeljárás. Gyermekkorú társaival szemben gyermekvédelmi intézkedéseket kezdeményezett a rendőrség.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…