2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Eljárás indult a tóparti verekedőkkel szemben

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. augusztus 24-én korahajnalban a nyékládházi Öreg-tónál előzetes szóváltást követően egymással összeverekedett Sz. Gábor 22 éves geleji, valamint Sz. Zsolt 25 éves, D. Márió 21 éves és K. Péter 38 éves nyékládházai lakos. A garázdákat a rendőrök elfogták és előállították.


A Filkezáza – Füzérkomlós közötti útszakaszon szombat délután a rendőrjárőrök igazoltattak egy 19 éves szlovák állampolgárt, aki nem rendelkezett személyazonosításra alkalmas okmánnyal. Adatainak megállapítását követően a férfival szemben útiokmánnyal elkövetett szabálysértés miatt a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság helyszíni bírságot szabott ki.

 

Szabálysértési őrizetbe vételek, családon belüli erőszak miatti intézkedések.

A megye rendőri szervei szombaton két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A borsodi megyeszékhely járőrei egy kerékpártolvaj, míg a szerencsi egyenruhások egy eltiltás hatálya alatt vezető férfi ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…