2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Eljárás indult a tóparti verekedőkkel szemben

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. augusztus 24-én korahajnalban a nyékládházi Öreg-tónál előzetes szóváltást követően egymással összeverekedett Sz. Gábor 22 éves geleji, valamint Sz. Zsolt 25 éves, D. Márió 21 éves és K. Péter 38 éves nyékládházai lakos. A garázdákat a rendőrök elfogták és előállították.


A Filkezáza – Füzérkomlós közötti útszakaszon szombat délután a rendőrjárőrök igazoltattak egy 19 éves szlovák állampolgárt, aki nem rendelkezett személyazonosításra alkalmas okmánnyal. Adatainak megállapítását követően a férfival szemben útiokmánnyal elkövetett szabálysértés miatt a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság helyszíni bírságot szabott ki.

 

Szabálysértési őrizetbe vételek, családon belüli erőszak miatti intézkedések.

A megye rendőri szervei szombaton két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A borsodi megyeszékhely járőrei egy kerékpártolvaj, míg a szerencsi egyenruhások egy eltiltás hatálya alatt vezető férfi ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek