2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Eljárás garázdaság gyanúja miatt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság négy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. október 15-én 17 óra 30 perckor Mezőcsáton, az Arany János utcában a helyi terheltek korábbi nézeteltérésük okán összeverekedtek. A rendőrök a bejelentést követően azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a 42 éves Sz. Zoltánt, a 45 éves B. Bálintot, a 17 éves R. Tamást és a 22 éves B. Dezsőt.
A megye rendőri szervei 2013. október 15-én nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe garázdaságért, az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése és tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért.

 Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 15-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 15-én egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványukat, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek