2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Elfogták az ózdi rablókat

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit és egy nőt.
Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Attiláné 41 éves, S. Kálmán 43 éves, H. Csaba 51 éves és H. Lóránt 53 éves ózdi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. augusztus 28-án 20 óra 50 perckor H. Csaba lakásában bántalmaztak egy 16 éves helyi fiatalembert, majd elvették karláncát és készpénzét. A fiatal a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy személyt.

A terhelteket az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. augusztus 31-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…
Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…