2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Elfogták a köztéri rongálókat

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert Tiszatarjánban ismeretlenek 2013. október 24-én 8 óra 30 percet megelőző időben hat köztéri szeméttárolót, két buszmegálló fa szerkezetét és egy virágosládát megrongáltak, továbbá eltulajdonítottak négy közvilágítási oszlopra kihelyezett zászlót. A rendőrök a bejelentést követően azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a helyi 18 éves H. Györgyöt és öt fiatalkorú társát, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével.
A megye rendőri szervei 2013. október 24-én hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök három férfivel szemben lopás, két fő esetében garázdaság, míg a mezőkövesdi egyenruhások további egy személy ügyében tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek