2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Elfogták a felsőzsolcai kötözős rablókat

Bűnügyi őrizetbe vették a miskolci rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2015. szeptember 21-én 13 órakor tett bejelentést egy nő, melyben elmondta, hogy idős édesapját felsőzsolcai otthonában sérülten találta, feltehetően bántalmazták. A bejelentést követően az ügyeletes tiszt azonnal jelentős erőket irányított a helyszínre, ahol a rendőrök megállapították, hogy a 70 éves nyugdíjas bácsit több nappal korábban saját otthonában értékei megszerzése végett bántalmazták, majd kezeit megkötözve lakásában magára hagyták.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 24 órán belül azonosították, majd elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható felsőzsolcai fiatalokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a rablás- és súlyos testi sértés bűntett miatt folytatott eljárásban a két 14 éves és a két 16 éves fiút gyanúsítotti kihallgatásukat követően 2015. szeptember 22-én bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztéssel él előzetes letartóztatásuk indítványozására.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek