2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Elfogták a besurranót

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság L. Rafael 43 éves helyi lakossal szemben. Kazincbarcikán 2017. december 14-e és 2018. február 24-e között – az akkor még ismeretlen tettes – öt olyan házba ment be, amelyeket a tulajdonosok nyitva felejtettek.

A rendőrök a nyomozás során azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, aki készpénzt, karórát, ékszert, mobiltelefont, kerékpárt és különböző ruhaneműket tulajdonított el.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…