2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elfogott miskolci tolvaj

A rendőrök egy nap alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki behatolt egy miskolci ingatlanba, ahonnan telefonokat és pénzt vitt el.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. János 49 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. április 11-én 12 óra körüli időben Miskolcon, a Templom-hegyen bejutott egy ingatlanba, majd onnan két mobiltelefont, pár ezer forint készpénzt és különféle iratokat tulajdonított el.

A bejelentést követően a nyomozók 24 órán belül azonosították, 2016. április 12-én elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A terhelt gyanúsítotti kihallgatásán egy 2016. március 29-én, Miskolcon, a Szentgyörgy utcában hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetéséről is számot adott.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek