2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Elfogott garázdák

A rendőrök őrizetbe vették azt a tolvajt, aki egy társasház pincéiből akart értékeket elvinni és több garázdával szemben is eljárt a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. július 2-án.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított eljárást a 22 éves D. Ferenccel szemben, akit 2013. július 2-án vett bűnügyi őrizetbe a rendőrség. A miskolci férfi egy helyi társasház több pincéjét is feltörte, ahonnan különféle használati eszközöket akart ellopni. Az elkövető azonban nem tudott a zsákmányával elmenekülni, mivel egy sértett tetten érte és a rendőrök kiérkezésiéig visszatartotta a tolvajt.

 

Elfogott garázdák

Őrizetbe vétele mellett garázdaság szabálysértése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Sándorral szemben. A bőcsi férfi a kora esti órákban a település belterületén az ott lévőket fenyegette és agresszív magatartásával másokban félelmet, megbotránkozást keltett.

 

Két férfi összeverekedett egymással Mályiban a kora esti órákban. B. Róbert 41 éves helyi férfi a vitát egy baltával fordította a maga javára. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság minősített esete miatt indított eljárást a 41 éves tettessel szemben, aki felfegyverkezve követte el a bűncselekményt.

 

Előzetes szóváltást követően két férfi verekedett össze Tiszacsermelyben a kora esti órákban. Miután az asszonyaik szétválasztották őket az 55 éves H. Sándor egy méretes botot vett magához, hogy azzal tegyen pontot a vita végére. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság garázdaság minősített esete miatt indított eljárást az elfogott 55 éves férfival szemben, aki felfegyverkezve követte el a bűncselekményt.

 

Az elmúlt 24 óra közlekedési baleseteiről

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…