2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Elfogott fogyasztó és terjesztő

Kábítószer-fogyasztót és dílerét azonosították majd fogták el a miskolci rendőrök.
Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai egy 21 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított még 2018 januárjában elfogyasztotta az általa vásárolt drogot. A nyomozás eredményeként a nyomozók felderítették a dílert is, akit miskolci lakásában elfogtak.

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A 29 éves miskolci férfival szemben a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek